page_banner

Produk

Serat Optik Panas Ngaleutikan Tube Pelindung dina 3.5mm Diaméterna 45mm Panjang

Émbaran Dasar

Tempat Asalna Sichuan, Cina
Ngaran Brand XXR
Sertifikasi SGS
Nomer modél FOSP-45
Kuantitas Pesanan Minimum 50.000 lembar
Harga Ngarempugkeun
Rincian bungkusan 100pcs / kantong saeutik
Waktos pangiriman 5-7 poé
Sarat pamayaran T/T, L/C
Kamampuhan suplai 200k PCS / dinten

Sampel Saham Gratis & Sadia

ditampa: OEM / ODM

Rincian produk

Tag produk

Émbaran jéntré

Ngaran Serat Optik Panas Ngaleutikan Tube Pelindung dina 3.5mm Diaméterna 45mm Panjang
Spésifikasi. 1.2*45*304
Paké FTTx&FTTH
Bahan EVA
Panjangna 45 mm
Warna Jelas

Katerangan

Serat optik panas ngaleutikan tubing mangrupakeun bahan anu bisa ngajaga atawa nyambungkeun serat optik ku panas shrinkage.Éta diwangun tina poliolefin atanapi résin epoksi sareng gaduh napel ngalembereh panas.Peranna nyaéta nerapkeun tekanan kana serat optik, ku kituna pikeun ngahindarkeun pangaruh bending, twisting sareng manjang serat optik nalika dianggo, sareng dina waktos anu sami ngirangan pangaruh noise éksternal.

Aplikasi

Ieu diwangun ku panas shrinkable polyolefin, hotmelt napel na rod reinforcing splice nu.
Pikeun ngawangun deui palapis serat nyadiakeun kakuatan mékanis di wewengkon gabungan fusi sarta ngajaga sipat trnsmission optik.

Rincian produk

Kualitas punjul: Sleeves ngaleutikan pageuh ngaluarkeun hawa jeung tahan rod pageuh nyegah abrasion tina serat kaca hipu;
Outlook pikaresepeun: SUS304 rod baja muterkeun hiji posisi fix alus di tengah leungeun baju.Edges motong anu rapih tur geulis;
Transparansi idéal: Casing transparan pikeun vie jelas ngeunaan status sambungan serat.
Lapisan luar transparan nyaéta merenah pikeun ngadeteksi naha sambungan serat disambungkeun neuleu, ku kituna serat bisa dirakit saukur jeung aman, sarta ciri transmisi optik serat bisa dijaga sanggeus shrinkage, nyadiakeun kakuatan jeung perlindungan pikeun serat gabungan.Bisa nyingkahan karuksakan kana serat optik salila instalasi.Nangtayungan serat optik spliced, sarta tulangan di jero ngajadikeun kontak beuki teguh.Saatos parantosan splicing serat optik, éta muterkeun peran malapah, Tujuanana waterproof, dustproof, anti buruk!

Léngkah Operasi

1.Strip serat jaket jeung serat bulistir
2.Fiber ngaliwatan tube panas shrinkable
3.Cut serat ku cutter lampu
4.Dissolved Serat optik
5.Prosés pemanasan
6. Réngsé


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami