Serat optik profésional

Serat optik profésional

Panas Shrink Tube Produsén

spanduk3
WILUJENG KOMUNIKASI XXR
兴兴蓉

Profil Perusahaan

NgeunaanXXR

Diadegkeun dina 2013, XXR mangrupakeun produsén ngarah globalserat optik splice panyalindungan sleeves, Kami komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan rupa-rupa sleeves panyalindungan splice serat optik pikeun parabot terminasi serat optik kayaning panels ODF / patch, closures sambungan kabel, kotak terminasi, cross nyambungkeun kabinét jsb.

Produkna dijual di bumi sareng di luar negeri sareng parantos ditampi ku para nasabah…

2013

Diadegkeun dina 2013

3TAUN

Garansi kualitas

50

50 karyawan produksi

Tempo deui

Tentang Kami

Puseur produk

produkKategori

Serat optik Splice leungeun baju

Serat optik Splice leungeun baju

Diajar deui
Micro Fiber Optic Splice Sleeve

Micro Fiber Optic Splice Sleeve

Diajar deui
Warna-warni Serat Optik Splice Sleeve

Warna-warni Serat Optik Splice Sleeve

Diajar deui
Ftth Serat optik Splice leungeun baju

Ftth Serat optik Splice leungeun baju

Diajar deui

Puseur produk

PanasProduk

  • Serat optik Splice leungeun baju
  • Micro Fiber Optic Splice Sleeve
  • Warna-warni Serat Optik Splice Sleeve
  • Ftth Serat optik Splice leungeun baju
Serat optik Splice leungeun baju kalawan 60mm Pipa Batin

Serat optik Splice leungeun baju kalawan 60mm Pipa Batin

Serat optik Splice leungeun baju kalawan 60mm Pipa Batin

Serat optik Splice leungeun baju kalawan 60mm Pipa Batin

Pipa Serat Fusion Splice Protection leungeun baju

Pipa Serat Fusion Splice Protection leungeun baju

Serat Optik Panas Ngaleutikan Tube Pelindung dina 3.5mm Diaméterna 45mm Panjang

Serat Optik Panas Ngaleutikan Tube Pelindung dina 3....

Serat Optik Panas Ngaleutikan Tube Pelindung dina 3.5mm Diaméterna 45mm Panjang

Serat Optik Panas Ngaleutikan Tube Pelindung dina 3....

Panas ngaleutikan splice pelindung 60mm harga leungeun baju serat optik

Panas ngaleutikan splice papayung 60mm harga optik f ...

Pipa Serat Fusion Splice Protection leungeun baju

Pipa Serat Fusion Splice Protection leungeun baju

Serat optik Splice leungeun baju kalawan 60mm Pipa Batin

Serat optik Splice leungeun baju kalawan 60mm Pipa Batin

Super Micro Fiber Optic Splice Sleeve kalawan Jarum Baja dina 0.4mm Diaméterna 11mm Panjang

Super Micro Fiber Optic Splice Sleeve kalawan Stee ...

Micro Fiber Optic Splice Sleeve ngaropéa 18mm Panjangna

Micro Serat Optik Splice leungeun baju ngaropéa 18mm ...

Super Micro Fiber Optic Splice Sleeve kalawan Jarum Baja dina 0.4mm Diaméterna 11mm Panjang

Super Micro Fiber Optic Splice Sleeve kalawan Stee ...

Micro Heat Shrink Protection leungeun baju dina 0,5 diaméterna 304SS

Micro Heat Shrink Protection Sleeve dina 0.5 Diaméterna ...

Super Micro Fiber Optic Splice Sleeve kalawan Jarum Baja dina 0.4mm Diaméterna 11mm Panjang

Super Micro Fiber Optic Splice Sleeve kalawan Stee ...

Super Micro Fiber Optic Splice Sleeve kalawan Jarum Baja dina 0.4mm Diaméterna 11mm Panjang

Super Micro Fiber Optic Splice Sleeve kalawan Stee ...

Micro Heat Shrink Protection leungeun baju dina 0,5 diaméterna 304SS

Micro Heat Shrink Protection Sleeve dina 0.5 Diaméterna ...

Micro Fiber Optic Splice Sleeve ngaropéa 18mm Panjangna

Micro Serat Optik Splice leungeun baju ngaropéa 18mm ...

Panas Nyusut Protection leungeun baju dina Héjo kalayan 60mm Panjang

Heat Shrink Protection Sleeve dina Héjo kalayan 60m...

Panas Nyusut Protection leungeun baju dina Héjo kalayan 60mm Panjang

Heat Shrink Protection Sleeve dina Héjo kalayan 60m...

Serat Optik Splice Sleeve kalawan Yellow Batin Tube

Serat Optik Splice Sleeve kalawan Yellow Batin Tube

Serat Optik Splice Sleeve dina Ungu kalawan 304SS

Serat Optik Splice Sleeve dina Ungu kalawan 304SS

Warna-warni Serat Optik Splice Sleeves kalawan 304SS

Warna-warni Serat Optik Splice Sleeves kalawan 304SS

Ftth Cable Fiber Optic Splice Sleeve in 201SS sareng Ukuran ageung

Ftth Cable Fiber Optic Splice Sleeve dina 201SS w ...

Fusion Panas Shrinkable Protection Tube kalawan Double 304 Steels steel

Fusion Panas Shrinkable Protection Tube kalawan Dou ...

Ftth Cable Fiber Optic Splice Sleeve in 201SS sareng Ukuran ageung

Ftth Cable Fiber Optic Splice Sleeve dina 201SS w ...

Fusion Panas Shrinkable Protection Tube kalawan Double 304 Steels steel

Fusion Panas Shrinkable Protection Tube kalawan Dou ...

Ftth Panas Ngaleutikan leungeun baju jeung Hiji Jarum Rod di 201SS Super Diaméterna

Ftth Heat Shrink Sleeve sareng Hiji Batang Jarum di ...

Ftth Sheathed Kawat Optik Serat Cable Joint Protection leungeun baju di 304SS

Ftth Sheathed Kawat Serat Optik Cable Joint Pr ...

Ftth Sheathed Kawat Optik Serat Cable Joint Protection leungeun baju di 304SS

Ftth Sheathed Kawat Serat Optik Cable Joint Pr ...

Ftth Panas Ngaleutikan leungeun baju jeung Hiji Jarum Rod di 201SS Super Diaméterna

Ftth Heat Shrink Sleeve sareng Hiji Batang Jarum di ...

Fusion Panas Shrinkable Protection Tube kalawan Double 304 Steels steel

Fusion Panas Shrinkable Protection Tube kalawan Dou ...

Ftth Cable Fiber Optic Splice Sleeve in 201SS sareng Ukuran ageung

Ftth Cable Fiber Optic Splice Sleeve dina 201SS w ...

Tempo deui

sertipikat

sertipikat
Sertipikat-4
Sertipikat-1
Sertipikat-2
Sertipikat-3
Sertipikat-5
Tempo deui

Inpo warta

PanganyarnaWarta

Tempo deui
Tiis-Ngaleutikan-Tube-pikeun-Waterproof-na-Insulasi-4

The bubuka tina tabung nyusut tiis

Cold Shrink Tube Cold shrink Tube Cold shrink tube mangrupakeun bahan anu digunakeun dina alat-alat éléktronik jeung alat-alat listrik, biasana mangrupa bahan panas shrinkable anu bisa ngaleutikan sanggeus dipanaskeun, sarta dipaké pikeun mungkus jeung ngajaga kawat, kabel, jsb Ieu bisa nyadiakeun insulasi jeung panyalindungan ngalawan karuksakan. kana kabel sareng ca ...

Partisipasi Chengdu Xingxingrong dina paméran OFC AS éta suksés lengkep

Ti 26 Maret nepi ka 28 Maret 2024, paméran OFC ka-49 junun dilaksanakeun di San Diego Convention and Exhibition Center di California, AS.Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. ngahadiran paméran sareng nampilkeun tabung nyusut panas serat optik, FTTH protecti ...

Xingxingrong ngajak anjeun hadir OFC kalayan produk komunikasi optik

Pameran OFC anu berprofil luhur bakal dilaksanakeun sacara megah di San Diego Convention Center di San Diego, California, ti 26 Maret ka 28, 2024. Salaku acara internasional dina widang komunikasi optik sareng jaringan, OFC, kalayan pangaruh anu luar biasa, profesionalisme sareng skala, narik seueur ...

Optik-Serat-Panas-Nyusut-Pelindung-Tabung-di-3.5mm-Diaméterna-45mm-Panjang-2

Daya saing pasar sareng prospek pangembangan industri tubing anu tiasa nyusut serat optik

Industri tubing panas shrinkable serat optik mangrupa bagian penting dina widang komunikasi serat optik, nu utamana dipaké pikeun ngajaga titik sambungan serat optik sarta ngaronjatkeun stabilitas jeung reliabilitas sambungan serat optik.Di handap ieu mangrupakeun backgr ...

Bare-Serat-Optic-Panyalindungan-Tube-kalawan-4.6x2.5mm-1

Ngeunaan Perlindungan Serat Optik Bare, Tube Ngaleutikan Mikro sareng Kotak Perlindungan FTTH Indoor

Panangtayungan Serat Optik Bulistir Tabung panyalindungan serat bulistir biasana nujul kana alat panyalindungan tubular anu dianggo pikeun ngajagi garis serat optik anu kakeunaan.Pipa ieu ngajaga garis serat optik tina karusakan fisik sareng pangaruh lingkungan.Biasana dianggo dina lingkungan kabel jero ruangan sareng luar.T...

Taros Kami

Buletin

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

KIRIM PANANYA