page_banner

Warta

  • The bubuka tina tabung nyusut tiis

    The bubuka tina tabung nyusut tiis

    Cold Shrink Tube Cold shrink Tube Cold shrink tube mangrupakeun bahan anu digunakeun dina alat-alat éléktronik jeung alat-alat listrik, biasana mangrupa bahan panas shrinkable anu bisa ngaleutikan sanggeus dipanaskeun, sarta dipaké pikeun mungkus jeung ngajaga kawat, kabel, jsb Ieu bisa nyadiakeun insulasi jeung panyalindungan ngalawan karuksakan. kana kabel sareng ca ...
    Maca deui
  • Partisipasi Chengdu Xingxingrong dina paméran OFC AS éta suksés lengkep

    Ti 26 Maret nepi ka 28 Maret 2024, paméran OFC ka-49 junun dilaksanakeun di San Diego Convention and Exhibition Center di California, AS.Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. ngahadiran paméran sareng nampilkeun tabung nyusut panas serat optik, FTTH protecti ...
    Maca deui
  • Xingxingrong ngajak anjeun hadir OFC kalayan produk komunikasi optik

    Pameran OFC anu berprofil luhur bakal dilaksanakeun sacara megah di San Diego Convention Center di San Diego, California, ti 26 Maret ka 28, 2024. Salaku acara internasional dina widang komunikasi optik sareng jaringan, OFC, kalayan pangaruh anu luar biasa, profesionalisme sareng skala, narik seueur ...
    Maca deui
  • Daya saing pasar sareng prospek pangembangan industri tubing anu tiasa nyusut serat optik

    Daya saing pasar sareng prospek pangembangan industri tubing anu tiasa nyusut serat optik

    Industri tubing panas shrinkable serat optik mangrupa bagian penting dina widang komunikasi serat optik, nu utamana dipaké pikeun ngajaga titik sambungan serat optik sarta ngaronjatkeun stabilitas jeung reliabilitas sambungan serat optik.Di handap ieu mangrupakeun backgr ...
    Maca deui
  • Ngeunaan Perlindungan Serat Optik Bare, Tube Ngaleutikan Mikro sareng Kotak Perlindungan FTTH Indoor

    Ngeunaan Perlindungan Serat Optik Bare, Tube Ngaleutikan Mikro sareng Kotak Perlindungan FTTH Indoor

    Panangtayungan Serat Optik Bulistir Tabung panyalindungan serat bulistir biasana nujul kana alat panyalindungan tubular anu dianggo pikeun ngajagi garis serat optik anu kakeunaan.Pipa ieu ngajaga garis serat optik tina karusakan fisik sareng pangaruh lingkungan.Biasana dianggo dina lingkungan kabel jero ruangan sareng luar.T...
    Maca deui
  • Analisis kaayaan kiwari industri pipah shrinkable panas

    Analisis kaayaan kiwari industri pipah shrinkable panas

    Panas shrinkable tubing mangrupikeun bahan pelindung anu dianggo dina manufaktur éléktronika, industri listrik, industri komunikasi, sareng industri otomotif.Kalayan pamekaran gancang tina éléktronika, listrik, komunikasi, sareng industri otomotif, pasar tabung panas nyusut ogé…
    Maca deui
  • Prosés produksi jeung ciri fungsi tina tabung panas ngaleutikan béda

    Prosés produksi jeung ciri fungsi tina tabung panas ngaleutikan béda

    Serat Optik Splice Protection Sleeves Serat optik panas ngaleutikan tubing mangrupakeun bahan anu nyertakeun sambungan serat optik ngajaga konektor serat optik.Éta tiasa nyegah panyambungna serat optik tina karusakan mékanis sareng intrusi Uap, mastikeun kualitas sareng stabilitas f ...
    Maca deui
  • CAIRO ICT Pameran

    Nopémber 19-22, 2023 Booth No.: 6-B5 Aula 1 Tempat: Pusat Pameran Internasional di Kairo, Mesir Dear Rekan-rekan sarta Mitra Terhormat, Kami bungah ngumumkeun yén XXR KOMUNIKASI bakal milu dina 2023 Mesir CAIRO Pameran ICT!Ieu acara janji bakal janten acara anu luar biasa ...
    Maca deui
  • Dinten ieu abdi ngahormatan angkat ka Kedubes Cina di Mesir dina kapamimpinan Sekjen

    Dinten ieu abdi ngahormatan angkat ka Kedubes Cina di Mesir dina kapamimpinan Sekjen

    Dinten ieu abdi ngahormatan angkat ka Kedubes Cina di Mesir dina kapamimpinan Sekjen.Abdi hoyong hatur Diréktur Sun Xuekun ti Kantor Ékonomi sareng Komersial Kedubes Mesir pikeun nyandak waktos nampi sareng ngajelaskeun sacara rinci.Kurangna devisa di ...
    Maca deui
  • CIOE2023

    CIOE2023

    Dina 6 Séptémber, 24th China International Optoelectronics Expo (CIOE) dimimitian di Shenzhen.Paméran ieu ngahijikeun langkung ti 3,000 paméran kualitas luhur ti sakumna dunya.Komunikasi optik supplier bahan baku Chengdu XingxingRong Communicat ...
    Maca deui
  • Pertimbangan penting pikeun Panas Shrink Tube

    Pertimbangan penting pikeun Panas Shrink Tube

    Catetan dina pamakéan panas ngaleutikan tubing · Nalika ngaleutikan panas ngaleutikan tubing, eta disarankeun yén anjeun ngamimitian prosés ngaleutikan di tengah panas ngaleutikan tubing lajeng laun neruskeun hiji tungtung lajeng ti tengah ka tungtung séjén.Ieu bakal ngabantosan anjeun ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di NETCOM

    Wilujeng sumping di NETCOM

    NETCOM mangrupikeun paméran komunikasi jaringan panggedéna sareng paling profésional di Brazil.Éta tiasa ngajak sadaya pembeli industri anu kasohor, perusahaan jasa bisnis, departemén pengadaan umum pamaréntah, konsultan desain sistem, pamasangan sareng jasa téknis ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2