page_banner

Tentang Kami

Sajarah parusahaan

  • 2003
  • 2013
  • 2017
  • 2023
  • Dina 2003, I Xingrong serat optik Cable aksésori Factory didirikan.
      2003
      Dina 2003, I Xingrong serat optik Cable aksésori Factory didirikan.
  • Dina 2013, Xing Xing Rong Communication Technology Co., Ltd. diadegkeun, Xing Rong Fiber Optic Cable Accessory Factory resmina jadi sajarah, Hu Jinlei mingpin pausahaan anyar pikeun terus maju.
      2013
      Dina 2013, Xing Xing Rong Communication Technology Co., Ltd. diadegkeun, Xing Rong Fiber Optic Cable Accessory Factory resmina jadi sajarah, Hu Jinlei mingpin pausahaan anyar pikeun terus maju.
  • Dina 2017, pesenan dagang asing munggaran Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. ditutup, sareng Xingxingrong sacara resmi kalebet dina pasar internasional.
      2017
      Dina 2017, pesenan dagang asing munggaran Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. ditutup, sareng Xingxingrong sacara resmi kalebet dina pasar internasional.
  • Dina 2023, relokasi Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. bakal réngsé.Skala produksi geus salajengna dimekarkeun, lingkungan parusahaan geus jadi hadé, sarta Xingxingrong terus maju ka hareup hadé.
      2023
      Dina 2023, relokasi Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. bakal réngsé.Skala produksi geus salajengna dimekarkeun, lingkungan parusahaan geus jadi hadé, sarta Xingxingrong terus maju ka hareup hadé.

Témbongkeun bijil

  • Sertipikat (1)
  • Sertipikat (2)
  • Sertipikat (3)
  • Sertipikat (4)
  • Sertipikat (5)
兴兴蓉

Profil Perusahaan

Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co, Ltd perenahna di kalér lanté 3rd, wangunan 108, No. ngembangkeun, produksi, jualan alat komunikasi optik jeung sagala jinis usaha bahan anyar ramah lingkungan anyar.

Panaliti sareng pamekaran perusahaan tina sababaraha jinisperlindungan splicing fusi serat optik kalawan casing shrinkable panas, sagala jinis panyalindungan kalungguhan serat optik bulistir kalawan casing jeung saluyu ngarojong kotak pelindung jeung runtuyan séjénna produk bisa minuhan kaperluan pasar komunikasi, sarta loba dipaké dina komunikasi domestik jeung luar nagri patali, otomotif, laut, transportasi, aerospace, militer jeung widang lianna.

Kauntungan Perusahaan

Ayeuna, pausahaan utamana kalibet dina serat optik panas shrinkable tabung, kawat kulit panas shrinkable tabung,pita panas shrinkable tabung, tabung panyalindungan serat bulistir, bulistir serat optik casing leupas, nyirian panas shrinkable tabung, ganda-walled tabung jeung napel, panas éléktronik shrinkable tabung, panas shrinkable terminal, silicone pungkal tabung, jsb Samentara éta, pausahaan ieu ogé strengthening gawé babarengan jeung relevan profésional R & D institutes jeung akademi jeung universitas boh di imah jeung di mancanagara, dina harepan panalungtikan sarta pamekaran pikeun minuhan paménta pamaké pikeun bahan anyar, téknologi anyar jeung produk anyar.

Ayeuna, bisnis utama perusahaan ngalibatkeun hulu pikeun supplier bahan baku sareng bantu, kalebet petrokimia, polyolefins silang, kelas kawat baja stainless, keramik sareng kelas kuarsa, bahan bungkusan sareng aspék sanésna.Hilir utamana nyambung ka sagala rupa alat telekomunikasi jeung pabrik integrasi instrumentation, sagala jinis pabrik abah wiring jeung saterusna.Diadegkeun dina 2013, XXR komitmen ka nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur, jasa jeung solusi, sarta nyieun nilai keur unggal customer.

ngeunaan (1)

Kamampuh Produktip

XXR boga sakumpulan pakakas canggih pikeun ngahasilkeun sleeves panyalindungan serat optik, sadaya bagian salaku rod baja, tube luar jeung tube antar nu dijieun ku sorangan, nu ngaktipkeun kami ngadalikeun kualitas lengkep, sarta ku kituna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur.Salawasna émut yén kualitas mangrupikeun landasan kasalametan XXR sareng alesan kunaon para nasabah milih XXR.

ngeunaan (2)
ngeunaan (5)
ngeunaan (6)
ngeunaan (8)